راهنمای غذای مناسب گاو + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت

راهنمای غذای مناسب گاو + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت

راهنمای غذای مناسب گاو(9 صفحه) + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت (7 صفحه) طرح دو مقاله یک هزینه    مقدمه غذای مناسب گاو : يك راهنما براي توليد موفق، غذاي مناسب براي گاو است. هزينه غذا بيشترين بهايي است كه براي نگهداري گاو بايد پرداخت. فهم مراحل هضم نشخواركنندگان و غذاي اصلي آن ها، نيازمند غذا دادن و مديريت خوب است. در سال شش زمان كليدي وجود دارد كه وضعيت بدن دام مورد ارزيابي قرار گيرد . اين زمان ها عبارتند از: اواسط دوره خشكي، زايمان، و تقريبا 45، 90، 180،270 روز بعد از شروع شيرواري.  آنچه در زير مي آيد به شرح اهداف معين در خصوص وضعيت بدن دردوره خشكي مي پردازد.     مقدمه رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت بروسلوز یک نوع بیماری است که ممکن است از حیوانات به انسان منتقل شود. اما در مورد انتقال آن از انسان به انسان هنوز به موردی برخورد نشده است. وقتی که وضعیت های شیوع بروسلوز توسط پزشکان گزارش می شود می بینیم که شیوع بیماری عمدتا توسط سهل انگاری دامپروران ، کارکنان کشتارگاه …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *